PRODUSE

CATALOG PRODUSE

PROMOŢII

Despre noi

S.C. TITISAN PROD. COM. S.R.L. este o firmă privată înfiinţată în anul 1995, specializată pe fabricarea scaunelor de diferite tipuri, şi exportul acestora în diferite ţări din UE.

Ne situam în Nord Vestul ţării în oraşul Cehu Silvaniei, lângă Zalău, într-o zonă cu tradiţie în prelucrarea lemnului.

Flexibilitatea, creativitatea şi nu în ultimul rând seriozitatea noastră, ne dă posibilitatea de a răspunde prompt exigenţelor şi comenzilor clienţilor şi partenerilor noştrii atât din ţară cât şi celor de peste hotare.

Calitatea produselor asigurăm prin seriozitatea şi înalta calificare a angajaţilor noştrii, precum şi cu dotarea tehnică, care ţine pas cu tehnologiile moderne de prelucrare a lemnului.

De la începuturi, am reuşit să ţinem pas cu cerinţele şi exigenţele pieţei din vest, investind în continu în modernizarea fabricii noastre, astfel an de an am crescut caliatea produselor, productivitatea muncii şi cifra de afaceri.

Producem scaune tapiţate, de diverse tipuri şi culori, colţare de bucătărie tapiţate într-un design elegant şi modern, uşor de manevrat şi uşor de montat, fotolii de dimensiuni mici dar foarte confortabile, scaune de bar şi tabureţi pentru cafenele, restaurante şi baruri, şi mese din lemn masiv. Tapiţeriile pot fi din piele ecologica, ţesătură sau piele naturală în funcţie de cerinţele clientului. Scheletele sunt, de asemenea, din lemn masiv de fag sau din stejar.

Se pot face combinaţii de culori pentru tapiţerie şi picioare pentru a le încadra orcărui tip de mobilier.

Vă stăm oricând la dispoziţia Dumneavoastră. Pentru a vă convinge de cele relatate mai sus, am fi onoraţi să deveniţi beneficiarii produselor nostre. Nu ezitaţi să ne faceţi o vizită la sediul nostru, unde vă aşteptăm cu drag.